OVER KOOKSTUDIO THORN



Vanaf de start in 1994 door Karel van Erve, biedt Kookstudio Thorn diverse horeca vakopleidingen aan. Van keuken assistent, kok niveau 2 tot zelfstandig werkend kok niveau 3. Daarnaast kan men zich verder specialiseren in patisserie en/of warme & koude keuken en is er de mogelijkheid tot het volgen van verschillende kookworkshops of cursussen. Karel heeft in de loop der jaren ook vele vaste kookclubs begeleidt, die maandelijks kwamen ‘leren’ van zijn kookkunsten.

Om de kwaliteit van de opleidingen en cursussen te garanderen wordt er gewerkt in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Op die manier is er veel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer en kan het hoge kwaliteitsniveau, welke Kookstudio Thorn nastreeft, gewaarborgd worden. Bovendien nodigt Kookstudio Thorn enkele keren per jaar professionals uit de horecasector uit voor het verzorgen van gastcolleges . De onderwerpen die in de gastcolleges behandeld worden zijn divers van aard maar steeds binnen de lesinhoudelijke kaders van de betreffende opleidingen. Kookstudio Thorn weet aldus al jaren een hoge score klanttevredenheid te bewerkstellingen. De ervaring van Karel, alsmede zijn passie en enthousiasme voor het vakgebied in combinatie met zijn actuele theoretische kennis heeft uiteraard aan deze hoge score bijgedragen. In 2018 is Karel gaan genieten van zijn welverdiende pensioen en is Kookstudio Thorn over genomen door Paul Kitzen, een vakbekwame opvolger. Paul heeft veel ervaring in de branche,en was als docent consumptief 12 jaar verbonden aan het Summa College in Eindhoven. Hij heeftin diverse gerenommeerde restaurants in binnen en buitenland als kok veel ervaring opgedaan waar hij het vak van verschillende meesterkoks heeft geleerd. Vol vertrouwen heeft Karel zijn levenswerk in de handen van Paul gelegd, omdat hij ervan overtuigd is dat zijn Kookstudio Thorn op adequate wijze wordt voortgezet.

Volg ons op social media