Over Kookstudio Thorn

Vanaf de start in 1994 door Karel van Erve, biedt Kookstudio Thorn diverse horeca vakopleidingen aan van keuken assistent, kok niveau 2 en zelfstandig werkend kok niveau 3. Daarnaast kan men zich verder specialiseren in patisserie en/of warme & koude keuken en is er de mogelijkheid tot het volgen van verschillende kookworkshops of cursussen. Karel heeft in de loop der jaren vele vaste kookclubs mogen begeleiden, die maandelijks komen ‘leren’ van zijn kookkunsten.

Om de kwaliteit van de opleidingen en cursussen te garanderen wordt er gewerkt in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Op die manier is er veel persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer en kan het hoge kwaliteitsniveau, welke Kookstudio Thorn nastreeft, geborgd worden. Kookstudio Thorn weet al jaren een hoge score klanttevredenheid te bewerkstellingen. De ervaring van Karel alsmede zijn passie en enthousiasme voor het vakgebied in combinatiemet zijn actuele theoretische kennis zorgen voor een uitermate hoge score. In 2018 is Karel gaan genieten van zijn welverdiende pensioen en is Kookstudio Thorn over genomen door Paul Kitzen, een vakbekwame opvolger. Paul heeft veel ervaring in de branche, is als docent consumptief 12 jaar verbonden geweest aan het Summa College in Eindhoven en heeft natuurlijk ook in diverse gerenommeerde restaurants in binnen en buitenland als kok ervaring opgedaan waar hij het vak van o.a. verschillende meesterkoks heeft geleerd. Vol vertrouwen heeft Karel zijn levenswerk in de handen van Paul gelegd.

Volg ons op social media