SVH - leermeester

Vind je het leuk om leerlingen te mogen begeleiden in de horeca? Als officiële leermeester dien je in het bezit te zijn van een leermeesterdiploma. Vanaf dit jaar kun je het SVH Diploma Leermeester halen bij Kookstudio Thorn middels een drie daagse opleiding waarbij je drie examens succesvol dient af te leggen: het theorie-examen, het praktijkexamen Coachen & Begeleiden en het examen Portfolio.

€ 695.00
Kosten zijn incl. lesgelden, lesmateriaal, locatie kosten, examengelden en lunch gedurende de cursus
Cursusgelden zijn BTW-vrij

Locatie
Business Centers Roerpoort
Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Herten

Opleidingsduur
3 dagen

Studiebelasting
5 klokuren per lesdag

Lesdagen
vrijdag 15 nov. 2019
vrijdag 29 nov. 2019
vrijdag 13 dec. 2019

De cursus vindt plaats bij minimaal 6 deelnemers

Lestijden
09.30u t/m 17.00u

Wat leer je onder andere?

De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod: het werven, selecteren en inwerken van nieuwe medewerkers, begeleiden van leerlingen binnen de branche. coachen van leerlingen, gesprekstechnieken, beoordelen van leerlingen.

Inschrijven

Schrijf je nu in

Doelgroep

Voor ondernemers en medewerkers in de Horeca, catering, recreatie en instellingskeuken die officieel door het SBB erkend Leermeester willen worden als kok, gastheer-gastvrouw, receptie-frontoffice medewerker en catering of bedrijfskantine en fastservice.

Toelatingseisen

Voldoende beheersing van de Nederlandse taal is vereist op F2-Meyerink niveau.

Examen

Het examen SVH Leermeester doe je aansluitend op de 3e cursusdag van de leermeester cursus, op dezelfde locatie en met je eigen cursusgroep. Het SVH Leermeester examen bestaat uit 3 onderdelen: het maken van een portfolio, een praktijkexamen en een schriftelijk theorie-examen bestaande uit 30 meerkeuzevragen

Documenten

SVH Eindtermen Leermeester
SVH Taalniveau Meijerink

Volg ons op social media